Veel gestelde vragen

Gasten met een dieet kunnen heerlijk bij ons eten. Bij de meeste gerechten staan de allegenenkaart erbij, mocht u toch niet uitkomen kunt altijd navragen doen bij de kok of bij de receptie voor meer informatie.

Iedereen die jarig is krijgt bij restaurant Genieten en Zo 50% korting bij 4 betalende gasten. 

Bij het reserveren vooraf / bij het inchecken bij de receptie dient aangegeven te worden of er een jarige in het gezelschap aanwezig is. 

Dit is alléén geldig voor de jarige persoon op de desbetreffende dag zelf én alleen op (vooraf) vertoon van geldig legitimatiebewijs. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk. Achteraf aangeven is niet mogelijk er wordt dan ook geen geld of een cadeaubon geretourneerd.

Er moet altijd 4 betalende volwassene per jarige mee om gebruik te kunnen maken van deze actie.
 

Extra verrassing:

Wil je de jarige in het gezelschap extra verrassen? Bestel bij de receptie een feestelijke verjaardagsdessert (inclusief een vuurwerkfontein) die aan tafel uitgeserveerd wordt.

Dit speciale dessert (ook voor speciale gelegenheden) kan je vooraf bestellen en betalen bij de receptie voor €5,-. 

Nee, honden  en huisdieren zijn niet toegestaan bij Wereldrestaurant Genieten en Zo.

Wij accepteren geen dinerbonnen, restaurant cadeaukaart of VVV-cheques, maar hebben wél onze eigen cadeaubonnen, deze zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Reserveren is niet verplicht. Om teleurstellingen te voorkomen en bij drukte is dit wel aan te raden. Gebruik de button “Reserveren” bovenaan deze pagina om een reservering te maken, of telefonisch reserveren is ook mogelijk. Tel. 071 – 737 05 09 

Indien de tafel, na uw gereserveerde tijd, nog beschikbaar is kunt u bij de receptie uw arrangement verlengen tegen een zeer vriendelijk tarief. 

Als u langer blijft zitten dan de afgesproken tijd dan wordt er €3,- per volwassenen en € 1,- per kind per half uur in rekening gebracht.

Het is niet mogelijk om verschillende arrangementen (2 uur en 3 uur) op 1 reservering (tafel) te plaatsen. I.v.m. de tijdsduur per tafel is het alleen mogelijk om 1 soort arrangement te nemen per reservering/per tafel. Een persoon kan wel later aansluiten bij het gezelschap indien er vooraf voor deze persoon al betaald is voor het gekozen arrangement van het gezelschap. 

Bij wereldrestaurant Genieten en Zo is er een speciaal speelhoek voor kinderen, met klimtoestel, tafelvoetbal, tv hoek en tekenhoek.

Ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen ook in de speelhoek.

Bij het reserveren houden we rekening met de tafelkeuze, echter kunnen we deze niet garanderen. Graag hiervoor uw begrip.

Bij drukte wordt er per tafel 1 rekening gemaakt, apart afrekenen is niet mogelijk.

Bij rustige dagen kunnen we maximaal de rekening 4 delen afrekenen.

Ja, voor bedrijven/instellingen is dit mogelijk. De aanvraag dient van te voren te worden ingediend bij de Wereldrestaurant Genieten en Zo. 

Dit verzoek vooraf graag per e-mail verzenden met hierbij de bedrijfsgegevens van uw bedrijf en factuur adres en E-mail adres waar de factuur naar toe verstuurd moeten worden, indien voor uw bedrijf van toepassing ook de inkoopnummer of kostenplaatscode mee te sturen zodat wij de factuur correct kan opmaken.

Op de dag zelf dient degene die de factuur ondertekent een visitekaartje mee te nemen op naam, van het bedrijf. Bij binnenkomst s.v.p. bij de receptie melding maken van de gemaakte afspraak over het betalen op rekening. 

Bij dineren op rekening wordt €10,- administratiekosten in rekening gebracht.

Wereldrestaurant Genieten en Zo doet er alles aan om de prijs, kwaliteit en sfeer te bewaken, desondanks zijn alle tips en suggesties, klachten of kritiek punten van gasten zeer welkom! Wij stellen het zeer op prijs als u suggesties, klachten zo gauw mogelijk doorgeeft, zodat wij uw verblijf direct aangenamer kunnen maken en het concept kunnen blijven verbeteren.

Helaas kunnen wij niets meer voor u betekenen als de klacht achteraf bij ons ingediend wordt.

Nee, baby’s tot 2 jaar hoeven niet te betalen, maar vermeld het graag wel bij de reservering zodat we rekening kunnen houden met het aantal plekken. Immers de Maxi-Cosi of kinderwagen heeft ook een plekje nodig en niet bij alle tafels is er voldoende ruimte daarvoor.